Δύο A330-800neo στον στόλο της Uganda Airlines

2018-07-25

Η Uganda Airlines, ο εθνικός μεταφορέας της Ουγκάντα, αποκτά δύο A330-800neo. Η συμφωνία υπογράφηκε στο Farnborough airshow με την παρουσία του Ephraim Bagenda, Διευθύνοντος Συμβούλου της Uganda Airlines και του Eric Schulz, Επικεφαλής Εμπορικής Υπηρεσίας της Airbus. 

«Η συμφωνία αυτή αποδεικνύει τη φιλοδοξία μας για οικονομική ανάπτυξη, υποστηριζόμενη από μια ισχυρή αεροναυπηγική βιομηχανία.Το A330-800neo συνδυάζει χαμηλό λειτουργικό κόστος, δυνατότητα πτήσης μεγάλης εμβέλειας και υψηλά επίπεδα άνεσης και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε επιχειρήσεις και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις», δήλωσε ο Ephraim Bagenda, Διευθύνων Σύμβουλος της Uganda Airlines.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τις Uganda Airlines μεταξύ των πελατών μας στο A330neo, το A330neo θα φέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που προσφέρουν ασυναγώνιστη αποτελεσματικότητα με την πιο σύγχρονη καμπίνα. Περιμένουμε να δούμε το A330-800neo που φέρει τα χρώματα της Ουγκάντας», δήλωσε ο Eric Schulz, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Airbus.

Πηγή: AirNews (https://www.airnews.gr)

Xristos News
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2018
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε