Τραγουδία στην Αττική

2018-07-24

Δεκάδες σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οι οικισμοί Αγ. Νικόλας, Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2. Προβλήματα παρουσιάζονται επίσης στον οικισμό Μαρούγκα αλλά και σε σημεία από την κάτω πλευρά της εθνικής οδού ωστόσο  το κάμπινγκ Γλάρος» έχει εκκενωθεί με τους κατασκηνωτές να είναι καλά στην υγεία τους. Στην Κακιά Σκάλα η φωτιά έφτασε μέχρι τη θάλασσα. Στην περιοχή Βουλιαγμένη Κινέτας οι φλόγες πλησίασαν τα πρώτα σπίτια του οικισμού γύρω στις 23:00. Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι στην περιοχή της Κινέτας έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας γραμμές Μέσης Τάσης του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της πυρόσβεσης, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε τμήμα της Κινέτας καθώς και σε οικισμούς στην ευρύτερη περιοχή.

Στο ΚΑΠΗ της Κινέτας (τηλ: 22960 65700) έχει εγκατασταθεί κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και διασώστες που είναι έτοιμοι να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Επίσης το ΚΑΠΗ Μεγάρων (τηλ:22960 89150) παραμένει ανοικτό συνεχώς και υπάρχει κλιμάκιο υπαλλήλων του Δήμου για να προσφέρει συνδρομή σε όσους έχουν ανάγκη για στέγη και οποιαδήποτε φροντίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Μεγάρων το Κλειστό Γυμναστήριο στο Εθνικό Στάδιο της πόλης (τηλ: 22960 81088) είναι και παραμένει ανοικτό, για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν και χρειάζονται γενικώς στέγη, νερό, φαγητό και ιατρική φροντίδα.

Στο τηλέφωνο 22960 81841 (γραφείο Δημάρχου Μεγαρέων) εν τω μεταξύ μπορεί να επικοινωνήσει όποιος έχει ανάγκη.

Πηγή: ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Xristos News
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2018
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε